Haber Açıklama

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikte farkındalık yarattı. Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen çocuk şenliğinde stant açan Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği, farklı etkinlikleriyle çocukların gözdesi oldu. Şapka ve top dağıtılan stantta, çocuklara ve ailelerine de lokma ikram edildi. Meydana kurulan kalede ise çocuklar şut çekip, keyifli zaman geçirdiler.

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikte farkındalık yarattı.

Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen çocuk şenliğinde stant açan Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği, farklı etkinlikleriyle çocukların gözdesi oldu.

Şapka ve top dağıtılan stantta, çocuklara ve ailelerine de lokma ikram edildi. Meydana kurulan kalede ise çocuklar şut çekip, keyifli zaman geçirdiler.

Dernek Başkanı Serap Ülkü Özdemir, yaptığı açıklamada, çocukların geleceğin teminatı olduğunu, onların sağlıklı ve sosyal birer birey olarak yetişmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Özdemir, yönetim adına bir çocuğu daha Beşiktaş sevgisini kazandırmanın mutluluk verici olduğunu belirtti.
Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün tek kadın dernek başkanı olan Özdemir, yeni kurulan bir dernek olmalarına rağmen her geçen gün yeni etkinliklere imza atacaklarını sözlerine ekledi.