Haber Açıklama

Beşiktaş Taraftarlar Derneği Fethiye Şubesi Belediye Başkanı Behçet Saatçı’yı makamında ziyaret ederek doğum gününü kutladı. Ziyarette Saatçı’ya 9 numaralı siyah beyaz forma hediye edildi.

Fethiye Belediye başkanı Behçet Saatçı’yı makamında ziyaret eden Fethiye Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu doğum günü pastasıyla sürpriz yaptı. Ziyarette ayrıca Saatçı’ya 9 numaralı Beşiktaş forması da hediye edilerek ikinci sürpriz yapıldı.

Ziyarette konuşan Beşiktaş Taraftar Grubu Fethiye Şube Başkanı Serap Özdemir özetle şunları söyledi, “ Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı’ya dernek olarak uzun zamandır ziyaret etmek istiyorduk. Bugün başkanımıza bir sürpriz yapmak, doğum gününü kutlamak istedik. Biz Beşiktaş Taraftarlar Derneği Fethiye şubesi olarak Fethiye ilçemizin adını her yerde duyurmak istiyoruz. Bu yönde ziyaretlerimiz ve çalışmalarımız devam edecek. Beşiktaş spor kulübü bir vefa kulübüdür. Tüm Beşiktaşlıları derneğimiz çatısı altına davet ediyoruz” dedi.

Beşiktaşlılar Derneği Fethiye şubesi yönetim kurulunun sürpriz ziyaretinden oldukça memnun ve mutlu olan Fethiye Belediye başkanı Behçet Saatçı ziyarette yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi, “Misafirler taraftar grubundan olunca ziyaretin gündemini spor oluşturdu. 2011 yılında başlanan şike soruşturmasıyla ilgili, sanki diğer takımlar sütten çıkmış ak kaşıktı. Türkiye’de iki takım şike yapmıştı. 2011 gerçekten Türk futbolunun bitim tarihidir. Şimdi bu her şeyiyle ortaya çıktı ki, bu bir şike operasyonu değil, bitirme, ele geçirme operasyonuydu. Biz bunu 4 yıldır dile getirdik.  Hem Tayfur hocaya, Beşiktaşlı yöneticilere ve Fenerbahçeli yöneticilere ayda bir kez mektup yazdım. Cezaevinden çıkan Sayın Serdar Adalı da dâhil, çıkan tüm sporcu ve yöneticiler beni aradı, bir tane Fenerbahçeli aramadı. Bu da vefanın göstergesi. Ben bunu Fenerbahçeli yöneticilere söylediğim için içim çok rahat. Beşiktaş gerçekten vefanın olduğu ve yaşatıldığı bir kulüp. Bu da yanılmıyorsam merhum Süleyman Seba’dan geliyor.

Beşiktaş Taraftar Grubunun Fethiye’ye kurulmasından dolayı memnuluk duydum. Yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Çok keyifli bir ziyaret oldu. Beşiktaş bizim için kardeş kulüplerden bir tanesi. Sayın Süleyman Seba’dan dolayı saygı duyduğumuz, vefanın yaşatıldığı bir kulüp. Aynı zamanda kendisini temsil eden “Çarşı” grubu, Türkiye’nin her türlü sosyal olayına parmak basan, isyankar, asi, muhalefet eden bir grup. O tarafını da çok seviyorum. ‘Çarşı her şeye karşı’ diye bir ifade var. Benim de çok hoşuma gidiyor. Muhalefet olacak tabi. Muhalefetle iktidarlar kendilerine çeki düzen verirler. Beşiktaş Taraftarlar Grubunun ziyaretinden ve kuruluşundan dolayı çok memnun oldum.  Ayrıca çok nazik bir davranışta bulundular. Biz bugün 58 yaşına girdik. Bu da onların nezaketini gösteriyor” dedi.