Haber Açıklama

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Gazeteci Serap Ülkü ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’ı makamında ziyaret ederek Beşiktaş forması ve tabağı hediye etti.
Ziyaret nedeniyle basın mensuplarına açıklamada bulunan Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Gazeteci Serap Ülkü “Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği yönetimi olarak ve ekip arkadaşlarımızla birlikte Kaymakamımızı derneğimizin açıldığını duyurmak amacıyla ziyarete geldik. Ziyaretimizin ayrı ve önemli bir sebebi de; Kaymakamımızın ailesinin Beşiktaşlı olduğunu duyduk ve çok sevindik. Kaymakamımızın ailesine verilmek üzere bizleri hatırlamaları için “Demba Ba” imzalı Beşiktaş forması ile Beşiktaş tabağı hediye ettik. Beşiktaş formasını Kaymakamımızın oğluna ve futbolda bayanların da olması gerekir düşüncesiyle de; Kaymakamımızın eşine de bir Beşiktaş tabağı hediye ediyoruz. Ziyaretten dolayı ve bizleri kabul ettiği için Kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkan yardımcısı Özkan Torunoğulları’da “Derneğimizin kuruluşu kısa bir zaman önce oldu. İlk resmi ziyaretimizi Kaymakamımıza yapmaktayız. Bundan sonra sırayla çeşitli ziyaretler gerçekleştireceğiz. Ailesinin Beşiktaşlı olması bizi çok mutlu etti ve gururlandırdı. İnşallah bu sene Beşiktaş şampiyon olur hepimizi güldürür.” dedi.
“FETHİYELİLERİN DAHA KUVVETLİ BİR ŞEKİLDE Fethiyespor’A DAHA ÇOK SAHİP ÇIKMALARINI DİLİYORUM”
Ziyaretten dolayı teşekkür eden Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’ta “Ailem Beşiktaşlı olmaktadır. Ben öncelikle Türkiye Milli Takım taraftarı ve sonra Fethiyespor taraftarı olarak ailemden dolayı da Beşiktaşlıyım. Sporun güzel tarafı da bu olmaktadır. Arkadaşlarımız bir dernek kurarak sosyal bir kulüp halinde çalışmalara başlamışlar. Hayırlı ve uğurlu olsun. Ben bu sene Beşiktaş’ın şampiyon olmasını diliyorum. Tabi ki diğer takımları tutanlar alınmasınlar. İyi olan kazansın diyoruz. Futbol ile alakam en çok Fethiyespor ile olmuştur. Ben bu vesile ile hem Beşiktaş’a başarılar dilerken hem de Fethiyespor’a başarılar diliyorum. Fethiyelilerin daha kuvvetli bir şekilde Fethiyespor’a daha çok sahip çıkmalarını diliyorum. Bu tür sivil toplum örgütlerinin var olması gerçekten güzel bir şeydir. Milyonlarca insanla aynı duyguları paylaşıyorsunuz. İşin güzel tarafı bu olmaktadır. Ben bu güzel ziyaretten ve hediyelerden dolayı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.